A nyugati típusú „Sujihiki” vagy szeletelőkés (esetleg faragókés, a céltól és a részletesebb alaktól függően) keskenyebb és hosszabb pengével rendelkezik. Ez a kialakítás kiváló választássá teszi a szeletelő feladatokra. Ha gyakran kell halat (filé), húsokat, sonkákat, stb. vágni vagy szeletelni, a Sujihiki lesz a legjobb választás. Sushi, hal szeleteléséhez kiválóan alkalmas.
-
Tadafusa Blue paper Steel 2 , Kurouchi finish rozsdamentes burkolat Sujihiki 270 mm125 000 Ft
-
Yoshimi Kato 63 rétegű VG10 fekete Damascus PW japán Kiritsuke Sujihiki kés 240 mm laminált fa nyéllel155 000 Ft
-
Yu Kurosaki R2 (SG2) Kalapácsolt SENKO-EI sorozat Japán szeletelő kés (Sujihiki) 240 mm160 000 Ft
-
MAKOTO TADOKORO „MARUSHIN” VG-10 SUJIHIKI 240 MM210 000 Ft
-
Yoshimi Kato Minamo R2/SG2 kalapált Sujihiki japán kés 270 mm195 000 Ft
-
Jikko 240mm (Sujihiki ) 17 rétegű Vg-10 kalapált penge78 000 Ft
-
Sakai Takayuki 33 rétegű VG10 damaszkuszi kalapált japán szakács szeletelő (Sujihiki) 240 mm79 000 Ft
-
Yu Kurosaki R2 (SG2) Kalapácsolt SENKO-EI (Sujihiki) 240 mm155 000 Ft
-
Ittetsu Tsuchime Sujihiki VG-10 270 mm71 000 Ft