Tradícionális japán késtípus. A Deba kialakítást halak szeleteléséhez és finom munkákhoz tökéletesítették az Edo korszakban (17-19. század). A penge hátsó része elvágja a vékonyabb csontokat is. A Deba kések vastagabb és nehezebb pengéi tartósan élesek maradnak, így téve könnyebbé a vágást halak vagy húsok esetében, illetve filézéskor, csontozáskor.
-
HIDEO KITAOKA FEHÉR ACÉL NO.2 DAMASCUS DEBA EGYÉLŰ JAPÁN KÉS 180MM RÓZSAFA MARKOLAT.165 000 Ft
-
HIDEO KITAOKA FEHÉR ACÉL NO.2 DAMASCUS DEBA JAPÁN KÉS 150MM RÓZSAFA MARKOLAT137 000 Ft
-
Sakai Takayuki RINKA Ginsan Silver Steel No.3 japán séf tükrös Mioroshi Deba 270mm540 000 Ft
-
Yoshimune Hamono Deba (Sabaki) Kurouchi 180 mm (7.1in) Aogami (Blue) #2 Duplaélű79 000 Ft
-
Yoshimune Hamono Deba (Sabaki) Kurouchi 165mm (6.5in) Aogami (Blue) #2 duplaélű73 000 Ft
-
Yoshimune Hamono Kurouchi Thick-Deba 180 mm Aogami Blue #277 000 Ft
-
Hideo Kitaoka Blue Steel No.2 Damascus Deba japán kés 165 mm120 000 Ft
-
Hideo Kitaoka Blue Steel No.2 Damascus Deba japán kés 210 mm185 000 Ft
-
Shizu Hamono Yamato Kalapált Deba penge hossz 160 mm55 000 Ft