Yoshimi Kato 63 rétegű SG/2 fekete Damascus SG/2 Kengata-Gyuto 210mm nyolcszögletű nyéllel
Yoshimi Kato (KINTARO)
A Yoshimi Kato SG/2 Damascus sorozat 63 rétegű nikkel Damaszkusz mintázatú pengével rendelkezik, SG/2rozsdamentes acél maggal, professzionális használatra, 62-63 HRC keménységgel, amely kiváló rozsdaállóságot és hosszan tartó élt, valamint szépségét biztosítja. .
A penge felülete feketére van bevonva, hogy kiemelje a damaszkuszi textúrát a nagyobb elegancia érdekében.
A széle speciálisan kagylóhoz (vagy japánul HAMAGURI-hoz hasonlóan) van kialakítva, amelynek formája elősegíti az ételek felszabadulását és simán vágását.
A fogantyú nyolcszögletű Sötét tölgyfa Japán Urushi lakkozással, a szépség és a tartósság érdekében. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogantyú természetes termék, amely színében eltérhet a képen láthatótól.)
– Gyártó: Kato Knife Manufacturing Inc. (JAPÁN)
– Embléma: A pengén lévő kovács logója „Yoshimi” vagy „Kintaro”, amely eltérhet a képen láthatótól.
– Penge acél típusa: 63 rétegű és fekete bevonatú nikkel Damaszkusz rozsdamentes acél, VG-10 mag
– HRC (Keménység a Rockwell-skálán C): 62-63
– Fogantyú anyaga: Nyolcszögletű sötét tölgyfa
– Kés típusa: Kengata-Gyuto kés
– Penge hossza: 210 mm (8,3 hüvelyk)
– Teljes hossz: 360 mm (14,2 hüvelyk)
– Súly: 140g
– Pengeél: kétélű (50/50 kiegyensúlyozott, bal- és jobbkezesek számára is)
– Japánban készült
*** Az oldalon található képek a mintatermékekről készültek. A szín, a súly, a minta és a méret eltérhet, mert minden termék kézzel készült.
*** Felhívjuk figyelmét, hogy néhány hónapig tarthat a készlet feltöltése, ha a cikk nem lenne elérhető, mert ezt a sorozatot szakképzett kovácsok rendelésre készítik.
[Yoshimi Katóról (KINTARO)]
Yoshimi Kato San , az egyik legígéretesebb kovács 2008 februárjában kapta meg a hagyományos kézműves oklevelet, és 2018-ban vette át apja cégét KATO UCHI HAMONO (KATO Knife Manufacturing Inc.) néven Takefu városában, Fukuiban.
Apja, Kintaro Kato úr 1928-ban kezdett konyhakések gyártásával foglalkozni, és 1958-ban megalapította KANEHIRO UCHI HAMONO cégét. 1987-ben megkapta a Szent Kincs Rendjét, az Ezüst Sugarakat.
– Ne próbáljon fagyasztott termékeket vagy csontokat vágni, vagy aprítani. A penge megroppanhat vagy eltörhet.
– Kézzel mossa le meleg vízzel öblítse le majd puha száraz ronggyal törölje szárazra.
– A penge élességének megőrzéséhez használjon vizes fenőkövet.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.