Yu Kurosaki Raijin speciális kobalt acél Santoku 170 mm
Penge hossza 170 mm
Teljes hossz 310 mm
R2 speciális kobalt acél
Markolat. Lakozott cseresznye
Rockwell 63-65
Gerincmagasság sarokig 46 mm
Szélesség a gerincnél 2,3 mm
Súly 116gramm
Kurosaki-san Raijin, a mennydörgés istene ihlette, amikor ezeket a késeken elkészítette a befejezte. A mennydörgés és a villámcsapások utánzására utalnak a kalapálási jegyek. Legújabb ajánlatunk egyik kedvenc kovácsunktól.
Ezek a legszebb kések, egyike amelyek nálunk is megtalálhatóak az üzletünkbe. Yu Kurosaki kovácsmester készítette, aki egy újonnan építettműhelyben dolgozik, csupán néhány lépésre a Takefu késes falu közösségi központjától. Kovácsútját 2002-ben kezdte Kanehiróban, és most csak rövid, 17 évvel később elnyerte az Echizen Kovács Alapítvány Kovácsmesteri jelölését. Kései a japán kovácsművészet jövőjét képviselik, mivel a hagyományos technikára összpontosít, miközben innovatív és progresszív dizájnokat és kiviteleket alkalmaz, amelyek sok szakács figyelmét felkeltették szerte a világon. Egyszerűen fogalmazva, kései lenyűgözőek, és merjük azt mondani, hogy még jobban teljesítenek, mint amilyennek látszanak.
Santoku kétségtelenül a rendelkezésre álló legsokoldalúbb kés, és jártas a szeletelésben, a kockára vágásban és a darabolásban. Szüksége van minden szakemberre, és jól érezheti magát egy késsel, egy nagy késsel a lelkes házi szakács számára is.
Bár ez a kés rozsdamentes acélból készült, mégis arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy késeiket a lehető legszárazabban és tisztábban tartsák.
Mosogatógépet ne használjon. – A nagy meleg tönkreteszi a fa fogantyút.
Mossa és szárítsa meg kézzel szokásos mosogatószerrel és meleg vízzel, súroló szivaccsal vagy ruhával.
Gondoskodjon arról, hogy a kés száraz legyen, mielőtt tárolásra kerülne, és ügyeljen arra, hogy a kés éle védve legyen a felesleges eltompulás elkerülése érdekében.
Kerülje a csontokat, a fagyasztott ételeket, a dióféléket és a kemény cukorkákat, ne vágjon vele
Értékelések
Még nincsenek értékelések.