,

Yu Kurosaki Raijin R2 speciális kobalt acél Santoku 170 mm

125 000 Ft

Nagytisztaságú R2 rozsdamentes acél kalapált penge

Markolat : Amerikai cseresznye

Élhossz : 165 mm

Availability: Készleten

Yu Kurosaki Raijin speciális kobalt acél Santoku 170 mm

Penge hossza 170 mm

Teljes hossz 310 mm

R2 speciális kobalt acél

Markolat. Lakozott cseresznye

Rockwell 63-65

Gerincmagasság sarokig 46 mm

Szélesség a gerincnél 2,3 mm

Súly 116gramm

Kurosaki-san Raijin, a mennydörgés istene ihlette, amikor ezeket a késeken elkészítette a befejezte. A mennydörgés és a villámcsapások utánzására utalnak a kalapálási jegyek.  Legújabb ajánlatunk egyik kedvenc kovácsunktól.

Ezek  a legszebb kések, egyike  amelyek nálunk is megtalálhatóak az üzletünkbe. Yu Kurosaki kovácsmester készítette, aki egy újonnan építettműhelyben  dolgozik, csupán néhány lépésre a Takefu késes falu közösségi központjától. Kovácsútját 2002-ben kezdte Kanehiróban, és most csak rövid, 17 évvel később elnyerte az Echizen Kovács Alapítvány Kovácsmesteri jelölését. Kései a japán kovácsművészet jövőjét képviselik, mivel a hagyományos technikára összpontosít, miközben innovatív és progresszív dizájnokat és kiviteleket alkalmaz, amelyek sok szakács figyelmét felkeltették szerte a világon. Egyszerűen fogalmazva, kései lenyűgözőek, és merjük azt mondani, hogy még jobban teljesítenek, mint amilyennek látszanak.

Santoku  kétségtelenül a rendelkezésre álló legsokoldalúbb kés, és jártas a szeletelésben, a kockára vágásban és a darabolásban. Szüksége van minden szakemberre, és jól érezheti magát egy késsel, egy nagy késsel a lelkes házi szakács számára is.

Bár ez a kés rozsdamentes acélból készült, mégis arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy késeiket a lehető legszárazabban és tisztábban tartsák.

Mosogatógépet ne használjon.  – A nagy meleg tönkreteszi a fa fogantyút.

Mossa és szárítsa meg kézzel szokásos mosogatószerrel és meleg vízzel, súroló szivaccsal vagy ruhával.

Gondoskodjon arról, hogy a kés száraz legyen, mielőtt tárolásra kerülne, és ügyeljen arra, hogy a kés éle védve legyen a felesleges eltompulás elkerülése érdekében.

Kerülje a csontokat, a fagyasztott ételeket, a dióféléket és a kemény cukorkákat, ne vágjon vele

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yu Kurosaki Raijin R2 speciális kobalt acél Santoku 170 mm” értékelése elsőként