,

Sakai Takayuki 33 rétegű VG10 Damaszkusz Urushi Szakács Santoku Kés 170 mm

87 000 Ft

Availability: Készleten

Sakai Takayuki 33 rétegű VG10 Damaszkusz Urushi Szakács Santoku Kés 170 mm japán lakkozott tölgy nyéllel [KOUSEKI]

 

Sakai Takayukiról]

Sakai Takayuki kések, Aoki Hamono Seisakusho Co.,Ltd. hosszú, 600 éves története során készítik Sakaiban, amely Japánban a szakemberek evőeszközök otthonaként ismert. Mindegyik kés kézzel élezett, hogy maximális élességet biztosítson a dobozból kivéve. Nagyon ajánljuk, hogy egyszer tapasztalja meg a Takayuki minőséget.

A 33 rétegű Damaszkusz kések 33 rétegű VG10 damaszkuszacélból készültek.

Ezek a kések éles élűek, rendkívül kemények (keménység: 60-62 HRC), kiváló éltartással és könnyű, kiegyensúlyozottsággal rendelkeznek.

Ezeknek a késeknek a nyele félkerekített nyolcszögletű tölgyfa festett japán lakkozott (Urushi), amely a japán hagyomány lakkozást  idézi.

[Termék leírás]

– Gyártó: Aoki Hamono Co.,Ltd. (JAPÁN)

– Pengeacél típusa: 33 rétegű damaszkuszi kalapált rozsdamentes acél, VG10 ötvözött mag

– Penge gerinc vastagsága: kb. 2,0 mm

– HRC (Keménység a Rockwell-skálán C): 60-62

– Fogantyú anyaga: Japán lakkozott (Urushi-festett) tölgy nyél

– Kés típusa: Santoku kés

– Penge hossza: 170 mm (6,7 hüvelyk)

– Teljes hossz: 315 mm (12,4 hüvelyk)

– Súly: 149g

– Pengeél: kétélű (50/50 kiegyensúlyozott, bal- és jobbkezesek számára is)

– Vadonatúj

– Japánban készült

Japánban készült ***                                                                                                                                                                                                                                            Felhívjuk figyelmét, hogy a kézzel készített készletek rendkívül korlátozottak. ***

Az ezen az oldalon található képek a minta termékekről készültek A szín, súly, minta és méret eltérhet, mivel minden termék kézzel készült. ***

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a sorozat 6-12 hónapig is eltarthat, amíg rendelkezésre áll, ha a készlet elfogy.

Kést mosogatógépbe ne mossa, a fa markolat miatt, mert a forróvíz tönkre teheti, csontot, fagyasztott és kemény tárgyak vágását kerülje. A penge eltörhet vagy kitörhet.

Langyos vízzel mossa le törölje szárazra. / száradás után olajjal ápolja, patina elkerülése végett.

Tárolása, fém mágnestartón a kést ne tárolja, tönkre teheti az élét. .

Élezéshez használjon vizes fenőkövet a kellő élesség elérése céljából.