JIKKO Sashimi Kiritsuke 240 mm Jyousaku White2 szénacél Sushi Sashimi japán kés
Sashimi Kiritsuke:
A Sashimi Kiritsuke hegyes sashimi. Ugyanúgy használják, mint a Sashimi kés, megőrzi a hal frissességét és sima egyenletes vágási felületet bíztosít. . Vékonyabbra vághatod, és a szép finomabbá teszi a halat. Ez a Kiritsuke típusú Sashimi kés a tengerentúlon népszerű, mint Japánban.
Fehér acél [Shiroko]:
A White Steel 2 a Blue Steel 2 után a következő legmagasabb acélanyag, jó éltartással rendelkezik, és könnyen élezhető. A Jikko White Steel 2 az első számú ajánlásunk a szakácsok számára. Azok számára, akik nem biztosak abban, hogy melyik acéltípus a legjobb, érdemes fehér acélt vásárolniuk, mivel nem lehet problémája.
Stílus: Yanagi kés (Sashimi)
Acél típusa: White Steel 2 (szénacél)
Penge: egyélű
Penge hossza: 10,6 hüvelyk (270 mm, 165 g)
Fogantyú anyaga: Magnólia fa
Gallér anyaga: vízi bivaly
Útmutató a kés használatához
A japán kések vékony és finom pengével rendelkeznek. A kést megfelelően kell ápolni karbantartani.
Ne mosogassa mosogatógépben vagy szárítógépben.
Kérjük, tartsa szárazon a kést, használat után törölje szárazra.
Ne hagyja nedvesen a kést egy éjszakán át.
Ne vágjon vele fagyasztott élelmiszert, csontot mert a kés éle megrepedhet kitörhet.
Használjon megfelelő típusú kést minden feladathoz.
Tárolja a kést hűvös és száraz helyen.
A nem megfelelő gondozás rozsdásodást okozhat ezért használat után ápolja késolajjal .