,

JIKKO Sashimi Kiritsuke 240 mm Jyousaku White2 szénacél Sushi Sashimi japán kés

140 000 Ft

Availability: Készleten

JIKKO Sashimi Kiritsuke 240 mm Jyousaku White2 szénacél Sushi Sashimi japán kés

Sashimi Kiritsuke:

A Sashimi Kiritsuke hegyes  sashimi. Ugyanúgy használják, mint a Sashimi kés, megőrzi a hal frissességét és sima egyenletes vágási felületet bíztosít. . Vékonyabbra vághatod, és a szép finomabbá teszi a halat. Ez a Kiritsuke típusú Sashimi kés a tengerentúlon népszerű, mint Japánban.

Fehér acél [Shiroko]:

A White Steel 2 a Blue Steel 2 után a következő legmagasabb acélanyag, jó éltartással rendelkezik, és könnyen élezhető. A Jikko White Steel 2 az első számú ajánlásunk a szakácsok számára. Azok számára, akik nem biztosak abban, hogy melyik acéltípus a legjobb, érdemes fehér acélt vásárolniuk, mivel nem lehet problémája.

Stílus: Yanagi kés (Sashimi)

Acél típusa: White Steel 2 (szénacél)

Penge: egyélű

Penge hossza: 10,6 hüvelyk (270 mm, 165 g)

Fogantyú anyaga: Magnólia fa

Gallér anyaga: vízi bivaly

Útmutató a kés használatához

A japán kések vékony és finom pengével rendelkeznek. A kést megfelelően kell ápolni karbantartani.

Ne mosogassa mosogatógépben vagy szárítógépben.

Kérjük, tartsa szárazon a kést, használat után törölje szárazra.

Ne hagyja nedvesen a kést egy éjszakán át.

Ne vágjon vele  fagyasztott élelmiszert, csontot  mert a kés éle  megrepedhet kitörhet.

Használjon  megfelelő típusú kést minden feladathoz.

Tárolja a kést hűvös és száraz helyen.

A nem megfelelő gondozás rozsdásodást okozhat ezért használat után ápolja késolajjal .