,

JIKKO Sashimi Kiritsuke 240 mm Ginsan Rozsdamentes acél Sushi Sashimi Japán kés

130 000 Ft

Availability: Készleten

JIKKO Sashimi Kiritsuke 240 mm Ginsan Rozsdamentes acél Sushi Sashimi Japán kés

Sashimi Kiritsuke:

A Sashimi Kiritsuke hegyes sashimi kést. Vékonyabbra vághatod, és a szebbé teszi a szeletelt hal vágási felületét. Ez a Kiritsuke típusú Sashimi kés a tengerentúlon népszerű, mint Japánban.

Ginsanko rozsdamentes acél:

Ez egy kiváló minőségű rozsdamentes acél. A legtöbb rozsdaálló kés élessége az, hogy a rozsdásodásra érzékeny késekhez képest gyenge élük van, azonban ennek a fémnek az a jellemzője, hogy rozsdaálló és jó éle és éltartása  is van. Jelenleg ez a legnépszerűbb acélfajta.

Stílus: Yanagi kés (Sashimi)

Acél típusa: Ginsan acél (rozsdamentes acél)

Penge: egyélű

Penge hossza: 9,4 hüvelyk (240 mm, 145 g)

Fogantyú anyaga: Magnólia fa

Gallér anyaga: vízi bivaly szarv

Útmutató a kés használatához

A japán kések vékony és finom pengével rendelkeznek. A kést megfelelően kell ápolni.

Gondozás.

Mossa le és szárítsa meg, puha szövettel törölje szárazra, majd használat után biztonságosan tárolja. Kerülje a csontokat, fagyasztott élelmiszereket, kemény gyümölcsmagok vágását.

Vágási felület:

Javasolt vágási felület: fa, gumírozott táblák és csúcskategóriás kompozitok, valamint a minőségi műanyagok, (gumi ) például a polietilén, elfogadható vágási felületet biztosítanak, és segít megvédeni és meghosszabbítani a kés élét. KERÜLJÜK az üveget, fémet, munkalapokat és más merev, felületeket.

Élezés:

Javasoljuk, hogy minden minőségi japán kést vizes fenőköveken élezzen, mivel úgy gondoljuk, hogy ezek adják a legjobb eredményt az Ön kései számára.

A nem megfelelő gondozás rozsdásodást és repedést okoz. Hosszab tárolás esetén használjon          késolajat.