Seki Kanetsugu professzionális japán kés – 170 mm Santoku kés – Hamaguri magas szén-dioxid-tartalmú rozsdamentes acél kalapált penge Wenge fa fogantyú fekete pakkafa gallér résszel 3 rétegű VG-2 penge
Kardkészítés kézművessége – A katana kardkészítés hat évszázados hagyományaira épült Kanetsugu több mint 170 éve a szamuráj kardok és pengék elismert gyártója. 1849 óta a szamuráj kardkészítés hagyományait a legendás kézművesek generációi továbbadták, és ez ma is tükröződik az általuk készített kések minőségében.
JAPÁN KONYHAI KÉSEK – Az időtlen dizájn a szamuráj kard élességével, erősségével és tartósságával kombinálva – a KANETSUGU kések funkcionális eleganciát jelentenek a konyhába. Kézzel készülnek Japán Seki városában.
Rozsdamentes acél -, kalapálással kovácsolt penge kiváló minőségű, VG2 nevű rozsdamentes acélból készül, amely az SUS410 rétegei közé van burkolva. Speciális hőkezelési technikájuk a nulla alatti -70 ° C-os hűtéssel kombinálva rendkívül tartós, rugalmas, törhetetlen pengéket eredményez, kiváló éltartási képességgel. A Hamaguri „kagyló” penge, amely a hagyományos szamuráj kardokból származik, megkülönbözteti Kanetsugut a többi késtől.
Markolat , Wenge fából készült kés fogantyú hétszög alakúra van kialakítva, biztonságos irányítást és kényelmes fogást kínálva ..
170 mm Santoku kés – penge tisztántartása langyos vízzel lemosni száraz puha ruhával szárazra törölni. Csontot és egyéb kemény anyagot ne vágjunk vele.
Japánba Seki városába gyártották.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.