Sakai Takayuki Homura Guren (Aogami 2 acél) japán Kengata-Petty (kiskés ) 150 mm Urushi lakkozott tölgy markolat.
A Sakai Takayuki Homura Guren sorozat kiváló minőségű Kurouchi késeket tartalmaz, amelyeket a hozzáértő kovács, Itsuo Doi kovácsol, Blue (kék ) 2 acélból. Penge savakra érzékeny, használat után ápolásra szurol , késolajjal át kell kenni.
Egyedülálló, de bevált profilok, kézzel kalapált felületek és domború csiszolások technika teszi ezeket a késeket egyedivé.
Mr. Itsuo Doi a legendás kovács, Keijiro Doi fia, akinek családja több mint 70 éve gyártja a legkiválóbb, kézzel kovácsolt késeket. A Mr.Doi családi emblémája igazolásként van bevésve a penge logója mellé.
A Guren vagy a Red Lotus ihlette az élénk vörös lángokat, amelyeket finom fenyőszén égetése okoz a Doi kovács munkáiba. Amelyet gyönyörű oregami csomagolásba a kések mellé csomagoltak. .
Az Aoko vagy Blue Paper (Aogami) No.2 acél kés a híres Yasugi acélból készül, amelyet kiemelkedően magas széntartalmú acélnak neveznek, és amelyet kifejezetten szerszámokhoz és késekhez fejlesztettek ki.
Ez rendelkezik a legnagyobb kopásállósággal és szívóssággal. Nagyon jó acél, és nagyon népszerű választás a csúcskategóriás japán konyhai késekhez.
Ezeknek a késeknek a markolata félig lekerekített nyolcszögletű tölgyfa ,égetett és lakkozott, japán lakk (Urushi), lakkal amely felidézi a japán hagyomány képeit.
(Felhívjuk figyelmét, hogy a markolat természetes termék, amely színe eltérhet a képen láthatótól.)
Ezt a kiváló minőségű konyhai kés sorozatot professzionális szakácsoknak ajánljuk, hogy fejlesszék főzési művészetüket, tiszta vágásukat, valamint tökéletes ajándéknak, azoknak akik szeretik az egyedi kiváló késeket.
– Gyártó: Aoki Hamono Co., Ltd. (JAPÁN) Sakai Takayuki San
– Pengeacél típusa: magas széntartalmú acél [Aoko vagy kék papír (Aogami) 2 acél]
– Fogantyú anyaga: japán lakkozott (Urushi-festett) tölgy fogantyú égetett kivitelben
– Késtípus: Kengata-Petty Knife (segédprogram)
– Penge hossza: 150 mm (5,9 hüvelyk)
Értékelések
Még nincsenek értékelések.