Gyutuo STYLK-103 210 mm kés, kézzel készített Makoto Kurosaki. 210 mm-es damaszkuszi VG10 penge, egyedi kalapálással .. Fogantyú: Kerek szilvafa markolat fekete gallér résszel . Makoto Kurosaki kivételesen tehetséges kovács, aki Takefu Knife Village-ben dolgozik. Mester Yu Kurosaki testvére.
Gyutuo amely szeletelésre, kockára vágásra és aprításra, vagy húsra, halra és zöldségre utal, attól függően, hogy melyikre szeretné használni. Alapvetően a név magában foglalja a kések rendkívül sokoldalúságát, ami miatt ez a legnépszerűbb kés a japán otthoni konyhákban. Nagyszerű az otthoni szakács számára, aki ezt az egyetlen kést keresi, amit megragadhat, vagy bárki számára, aki kompakt és fürge, de képes és sokoldalú.
NINCS MOSOGATÓGÉPBE – ne mossa ,a nagy meleg tönkreteszi a fa fogantyút.
Mossa és szárítsa meg kézzel szokásos mosogatószerrel és meleg vízzel, súroló szivaccsal vagy ruhával.
Gondoskodjon arról, hogy a kés száraz legyen, mielőtt tárolásra kerülne, és ügyeljen arra, hogy a kés éle védve legyen a felesleges eltompulás elkerülése érdekében.
Figyelem
■ Kérjük, ne használja a kést egy csavaró mozgást.
■Csont, fagyasztott vagy kemény tárgyak vágásakor a megfelelő kést használja.
Használat és gondozás
– Ne próbáljon fagyasztott termékeket vagy csontokat vágni, vagy aprítani. A penge megroppanhat vagy eltörhet.
– Kézzel mossa le meleg vízzel és törölközőszárítóval.
– A penge élességének megőrzéséhez használjon élesítő követ
Értékelések
Még nincsenek értékelések.