Makoto Kurosaki
Kései kiváló élességgel és nagyon jó éltartással rendelkeznek. Fiatal testvére, Yu Kurosaki jól ismert kovács, és mindketten felkerültek a Knife Magazine címlapjára, amely Japán legismertebb késes magazinja.
Műszaki adatok:
Kés típusa: Bunka
Acél típus: R2/SG2 (foltálló acél)
Pengekeménység: HRC 62-63
Penge típusa: Kétélű penge
Penge hossza: 180 mm (7,1″)
Penge magasság: 44 mm (1,7 hüvelyk)
Penge vastagság: 2 mm (0,079″) Gallér anyaga: Juharfa
Nyél anyaga: cseresznyefa
Fogantyú hossza: 133 mm (5,2″)
Súly: 127 g (4,5 uncia)
Használat és gondozás
– Ne próbáljon a késsel vágni, ütni vagy feldarabolni fagyasztott termékeket , csontokat. A penge eltörhet, vagy kitörhet egy darab a pengéből.
– Mosás meleg vízzel és száraz puha ronggyal törölje szárazra.
– A penge élességének megőrzéséhez használjon vizes élezőkövet.
– Ne használjon mosogatógépet a kés tisztításához.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.