,

Yamawaki Cutler Yoshihiro „ZAD Series”210 mm Damascus Gyuto

(1 vásárlói értékelés)

79 000 Ft

VG-10 Kalapált Damastalt 45 rétegű penge 210 mm

Markolat : Bocote-Pakkafa nyél fém betéttel

Élhossz : 210 mm

Availability: Készleten

Yoshihiro „ZAD Series”210 mm  Damascus Gyuto Tölgy markolat Bivalyszarv gyűrű

PENGEHOSSZ 210 mm

Ez a Yoshihiro „ZAD Series” gyuto ZA18 rozsdamentes acélból készült, és a Yamawaki Cutler hőkezelte 62-63 HRC-re a kiváló éltartás érdekében. A gyönyörű damaszkuszi burkolattal és polírozással a kés átlagon felüli illeszkedést és felületet biztosít ebben az árkategóriában. Szép lapos köszörülés és meglehetősen vékony a széle mögött, ennek a Yoshihironak a vágási teljesítménye kiváló.

Adatok

Származási hely (Made in): Sakai, Osaka prefektúra, Japán

Márka: Yamawaki Hamono

Kés típusa: Gyuto

Penge : ZAD -18

Köszörülés: kétélű penge (50/50 élezéssel)

Penge  (acél mag): ZA-18

Keménység: 62-63 HRC

Kézzel kovácsolt, kézzel csiszolt, kézzel élezett

A penge kidolgozása:

Damaszkusz

Penge hossza: 210 mm

Penge magassága (saroknál): 46mm / 51mm

Gerincvastagság

Sarok felett: 1,9 mm / 2,0 mm

Középső: 1,8 mm / 1,9 mm

Markolat

Anyaga: japán tölgy

Gyűrű: Fekete bivalyszarv

Hossz: 210mm

Teljes hossz:

Gravírozott jelzés: japán kanjiban „Yoshihiro Made” (義弘作)

Yoshihiro 義弘 / Yamawaki Hamono 山脇刃物

Az 1927-ben, Sakai Japánban alapított Yamawaki Hamono „Yoshihiro” és „Goh Umanosuke Yoshihiro” márkanév alatt gyárt késeket, amelyeket a Kamakura korszak híres kardkovácsáról neveztek el Yamawaki Hamono ötvözi Sakai több évszázados késkészítési tapasztalatát az újabb technológiákkal, hogy kiváló szakácskéseket hozzon létre. A Yamawaki Hamono jelenlegi tulajdonosa – Mr. Ryoyo Yamawaki – több kulináris iskola oktatója is. A szakai kovácsok tanítványaként az új generációs mesteremberek, Igarashi Nori és Masaya Shimizu vezetik a Yamawaki műhelyt, hogy elképesztő késeket készítsenek, amelyek jól ismertek a szakai kézművesek körében.

Gondoskodás:

Mossa le és szárítsa meg puha szivaccsal, majd használat után biztonságosan tárolja. Kerülje a csontokba, fagyasztott élelmiszerekbe, kemény gyümölcsmagokba vágását.

Vágási felület:

Javasolt vágási felület: fa, gumírozott táblák és csúcskategóriás kompozitok, valamint a minőségi műanyagok, például a polietilén, elfogadható vágási felületet biztosítanak, és segít megvédeni és meghosszabbítani a kés élét. KERÜLJÜK az üveget, fémet, munkalapokat és más merev, nem megbocsátó felületeket.

Élezés:

Javasoljuk, hogy minden minőségi japán kést fenőköveken élesítsen, mivel úgy gondoljuk, hogy ezek adják a legjobb eredményt az Ön kései számára.

Yamawaki Cutler Yoshihiro „ZAD Series”210 mm Damascus Gyuto termékről 1 értékelés

  1. tomi.olah0212 (megerősített tulajdonos)

    A megrendelésemtől számított egyetlen napon belül megérkezett a kés. Pár órája használom, a nagy kezem ellenére teljesen kézre esik, a penge olyan éles, mint a borotva. Arról nem is beszélve, hogy kialakításra gyönyörű, nagyon tetszik. Remélem, sokáig kiszolgál a jövőben. Köszönöm!

Mondd el a véleményed